God morgon mina vänner, vad gör ni?
Jag sitter i alla fall i sängen och tittar på tv, känner att jag är lite hungrig så jag tror jag ska gå ner och äta snart, sen måste ska jag duscha.
 
Skulle skriva ett inlägg från mobilen igår kväll med det gick tyvär inte det gick inte att skriva så himla dåligt appen funkar då jag haft den förut men har ju inte de nu..
  
Åker kanske till pappa i morgon och sen på fredag till mina kusiner M & I. Måste börja köpa presenter till alla då de e så många som fyller år, sen är det jul också.
 
Tips!  
 
Hemlagad Body Spray är lika effektivt som kommersiellt beredda produkter, men innehåller inga onaturliga konserveringsmedel och kan skräddarsys för att passa varje smak. Genom att kombinera eteriska oljor, kan du skapa en personlig bodyspray som gör huden kyls och utvilad. Detta recept ger ca 16 gram, eller två koppar.
 
Material:
• Pure sprit eller hög kvalitet vodka.
• Destillerat vatten.
• Trollhassel extrakt.
• Eteriska oljor.
 
Den trollhassel extrakt, finns på apotek och naturlig hälsokostbutiker, lägger till en kylande effekt på kroppen spray, men kan utelämnas om det behövs. 
 
Använd din favorit eterisk olja, eller välj en som baseras på dess läkande egenskaper. Försök pepparmynta olja för att bekämpa trötthet, rosmarin för att öka energieffektiviteten, citrus oljor för rastlöshet, eller steg till lugn och lugna nervsystemet. Använd en eller en kombination av eteriska oljor för att ge önskad arom. Några tilltalande kombinationer omfatta lavendel och ros för en blommig doft, mandarin och kalk för en citrus doft, eller patchouli och sandelträ för en jordig doft. 
 
 
Använd ett glas mätglaset, medelstor bunke, tratt och glasflaskor spray för att göra hemgjorda Body Spray. Detta recept kommer att fylla fyra 4-oz. behållare, två 8-oz. behållare eller en stor 16-oz. behållare.
 

beredning och användning

Pour 1 /4 kopp av alkohol i ett glas mätglaset. Tillsätt 10 droppar önskad eterisk olja och rör om. Du kan använda mer än en olja, men inte överstiger 10 droppar totalt. Täck mätglaset och låta blandningen stå ostörd under en timme. 

Häll alkohol och olja blandningen i en medelstor bunke. Lägg 1 1 /4 koppar vatten och 1 /2 kopp trollhassel utdraget. Om du är utelämna trollhassel, helt enkelt lägga två koppar destillerat vatten. Rör väl att kombinera ingredienserna. 

Ta bort toppen från varje glas sprayflaska och infoga en liten tratt för att förhindra spill. Dela upp blandningen jämnt mellan de flaskor, etikett behållare och förvara på en sval torr plats när den inte används. Blandningen kommer att lagra all oändlighet. Spraya direkt på handlederna, nacken eller någon annanstans på kroppen som du önskar. Användning efter en dusch eller när du vill en kylande, doftande effekt.       //Julia Komentera gärna

Liknande inlägg

Kommentera

Publiceras ej